ABRIL-MAIG-JUNY DE 2018

EXCURSIÓ: MONESTIR SANT PERE DE CASSERRES I MUSEU DEL RELLOTGE

Dissabte, 21 d’abril

Visita guiada al monestir, l’únic de l’ordre benedictí a la comarca d’Osona, situat damunt d’una singlera envoltat de les aigües del pantà de de Sau. Coneixerem la seva història i com era la vida dels monjos que l’habitaren, i gaudirem dels meravellosos paisatges i les vistes espectaculars.
Després del dinar i agradable sobretaula sortirem cap a Sant Feliu de Codines on visitarem el MUSEU DEL RELLOTGE, un museu amb peçes úniques d’arreu del món, 
Finalitzada la visita, ens traslladarem a l’obrador d’embutits Can Riera on ens faran una degustació dels seus productes.
Excursió amb autocar, dinar, visites guiades… i tornada al lloc d’origen amb el preu tot inclós.
Preu socis: pendent €
Preu no socis: pendent €
Inscripcions: matins, de 10 a 12.30h.en planta tercera del Casal Cardener, c/ Cardener, 45, Gràcia, Tel. 93.213.14.51

 

 

Excursió: SIURANA I PRADES

Dissabte 26 de maig

Enfilada en un penyal de pedra calcària. i atalaiant un paisatge de valls i penya segats, aquesta petita localitat del poble de Tarragona és, per mèrits propis un poble de conte. Coneixerem el seu passat sarraí ja que gràcies a la seva estratègica situació fou l’últim reducte de la dominació musulmana a Catalunya. Les restes del castell àrab construït el segle IX coronen el poble i el seu nucli de cases, amb la plaça Vella com a epicentre.
Per la tarda gaudirem de Prades, anomenada LA VIL·LA VERMELLA per la vermelló de les seves pedres característica essencial de les seves cases i edificacions, passejarem per la plaça Major porticada i pels seus carrers i carrerons.

Autocar, dinar…tot inclòs en el preu.
Preu socis: pendent €
Preu no socis: pendent €

Per a inscriure’s:

matins de 10.00 a 12.30h. en planta tercera del casal Cardener, c/ Cardener, 45, Gràcia Tel. 93.213.14.51

Excursió: CREUER DE LLORET A TOSSA DE MAR

Dissabte, 16 de juny de 2018

Entorn sinuós d’una bellesa excepcional amb grans i abruptes penya-segats que cauen dessafiants a un embravit mar, exuberant vegetació, natura desbordant, color, llum, inspiració de grans artistes: pintors, poetes, novel·listes…
A bord d’un vaixell farem un creuer des de la població de Lloret fins arribar a Tossa tot descobrint la gran bellesa de les cales i la natura de la Costa Brava des-de el mar.
En arribar a la vil medieval de Tossa da Mar farem una passejada per a coneixer aquesta bonica població.
Dinarem en règim de buffet lliure.
Per la tarda disfrutarem de temps lliure en aquesta població per a gaudir qui ho vulgui de les meravelloses vistes panoràmiques des de el Castell, que fou construït per per l’abat Ramon Dezcatlar l’any 1387 i que al llarg dels temps va servir per a defensa de la població dels intents d’atacs pirates i francesos.

Preu socis:  pendent €
Preu no socis: pendent €
Per a inscriure’s, matins, de dilluns a divendres, de 10.30 a 12,45 h. en planta tercera del Casal Cardener, c/ Cardener, 45 Barcelona. Tel. 93.213.14.51
correu elect. a.aggpc@gmail.com – WEB: www.pcasals.entitatsbcn.net